ایجاد رشته های شغل محور در دانشگاه علمی کاربردی
مهر علیزاده در دیدار کارکنان مرکز امور مدرسان دانشگاه به وضعیت فعلی مدرسان اشاره کرد و آسیب شناسی در جهت رفع مشکلات فعلی و ایجاد پویایی در سیستم را راهگشا دانست.
وی افزود: باید نگاه ویژه ای به مدرسان داشته باشیم زیرا این مدرس است که نتیجه زحمات اصلی دانشگاه را در کلاس درس به دانشجو انتقال می دهد و مدیران ارشد اگر به مدرسان توجه نکنند دانشگاه با مشکلات کیفیتی مواجه خواهد شد.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی مشکل مدرسان دانشگاه را نگاه جزئی نگری و بخشی دانسته و اظهار داشت: باید برای ساماندهی امور مدرسان کل مجموعه را در نظر داشته باشیم و با شناسایی و توانمند سازی اجزاء مختلف نظیر گسترش، برنامه ریزی درسی، مدرسان و … دانشگاه را ارتقاء دهیم.
مهرعلیزاده دانشگاه را به مثلثی تشبیه کرد که یک ضلع آن را مراکز آموزش علمی کاربردی و ضلع دیگر آن را واحدهای استانی و سومین ضلع آن موسسات تشکیل می دهد و مشکل در ارتباط و تعامل سازنده و همافزایی این سه ضلع با هم است که می بایست این ارتباط برقرار شود تا دانشگاه به جایگاه واقعی خود دست یابد.
وی افزود: زیرساخت های دانشگاه باید اصلاح شود. لزوم داشتن اساسنامه مراکز آموزشی و اخذ مجوز از دفتر گسترش وزارت علوم کاملاً مشهود است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین مرکز تماس حاصل نمایید
تماس از تلفن ثابت سراسر ایران بدون گرفتن کد : ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۱
پاسخگویی ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
در صورت عدم برقراری تماس به علت شلوغی خطوط چند بار تلاش نمایید