دانلود مقاله در مورد صابون و ویژگی های آن
عنوان مقاله: صابون و ویژگی های آن
مقدمه:
مواد اولیه پس از ورود به واحد انبار ذخیره و آنگاه بطور جداگانه توزیع و وارد تانکهای ذوب مربوطه ( چربی -سود -آب نمک ) می گردند .عمل ذوب توسط بخار انجام می گیرد و مواد توسط پمپ های انتقال به دیگ پخت صابون انتقال می یابند در آنجا درجه حرارتی بین ۱۰۰ – ۸۰ درجه سانتی گراد ( بسته به نوع صابون و فرمولاسیون ) مدت ۴ تا ۵ ساعت حرارت دیده عمل پخت صابون نسبتا تکمیل گردد پس از مرحله تولید چربی به صابون به علت اینکه جرم حجمی صابون پخته شده کمتر و گلیسیرین بیشتر است فاز پایینی که شامل گلیسیرین است تخلیه و فاز بالائی وارد خشک کن میگرد.