نصب وردپرس
قالب ورد پرس
ابتدا آخرین نسخه وردپرس را با توجه به روش یهای این صفحه دانـلود بکنید در رایانه نگه دارید. پس به پنل کاربری هاست برید و از لینکی که برای دسترسی به کنترل پنل دایرکت آدم ین تعبیه شده وارد دارکت آدم ین شوید این لینک عنوان کنترل پنل در سرویس دهندههای هاست دارد. راه دیگر برای دسترسی به دایرکت آدم ین اضافه کردن port ۲۲۲۲ در انتها آدرس وبسایت است که نسبتا در تمام هاستها میشه از این پرت استفاده کرد برای مثال اگر آدرس وب سایت شما yoursite.com باشد کافی است به انتها آن دو نقطه و ۲۲۲۲ اضافه بکنید که به طور مثال می شود : http://yoursite.com:2222 بعد پنجره وارد کردن نام کاربری و رمز عبور برای شما باز میگردد که بعد از وارد کردن اطلاعات خواسته شده وارد دایرکت آدم ین می شوید.
بهتر تا الان قطعا وارد دایرکت آدم ین شدید کلی تنظیمات لینک به قسمت های مختلف در صفحه دایرکت آدم ین میبینید از بین اینها مورد file manager را انتخاب بکنید تا در وهله بعد وردپرس را آپلود کنیم.
آپلود وردپرس
در این پارت داخل فایـل public_html یا www بشوید و از نوار پایین صفحه دکمهUpload files to current directory را کلیک بکنید .
بعد از کلیک کردن بر روی این دکمه، صفحهای باز میشود که از طریق آن میتوانید چندین فایـل را آپلود بکنید . یکی از choose file ها را کلیک بکنید و فایلی را که از سایت وردپرس دانـلود کردید را گزینش بکنید و بعد دکمه Upload Files را کلیک بکنید .
[u
در صورت موفق یت آمیز بودن آپلود با پیام upload successful مواجه خواهید شد که بعد از کلیک برروی لینک click here to go back به دایرکتوری که فایل را آپلود کردید خواهید رفت.
خوب ، وهله بعدی باید فایـل فشرده وردپرس را extract کرده اینکار براحتی با کلیک بر روی extract که در جلوی فایـل نوشته شده صورت میپذیرد که بعد از آن پنجرهای باز می شود که مسیر extract را دوباره پرسش می نماید که بازدن دکمه extract در همان مسیر که بودید فایـل از حالت فشرده خارج میگردد.
الان پوشه wordpress در لیست فایل ها نمایان شده برای اینکه آدرس /wordpress به اخر آدرس سایت برای دسترسی به وردپرس اضافه نشود به داخل این پوشه رفته و از بالا سمت راست select را بزنید تا تمام فایل ها انتخاب شود.
و بعد از نوار وسائل پایین add to Cipboard را کلیک بکنید با بازگشت به پوشه public_html و بعد کلیک بر روی دکمه Move Clipboard files here کلیک بکنید تا فایلهای وردپرس را به پوشه اصلی وبسایت انتقال یابد.
بهتر اکنون فایـل های وردپرس در جای مناسب قرار گرفته و کافی است یک پایگاه داده ایجاد بکنید بعد میتوانید مراحل نصب را شروع کنید.
ساختن پایگاه داده
چنانچه در صفحه اول دایرکت آدم ین نیستید با کلیک بر روی دکمه Home کلیک بکنید تا این صفحه باز شود.
با کلیک بر روی MySQL Management وارد پنل مدیریت پایگاه داده شوید برای ایجاد یک پایگاه داده بر روی Create New Database کلیک بکنید . صفحهای باز میشود که در آن میتوانید با وارد کردن نام پایگاه داده یک پایگاه داده نو ایجاد بکنید اما شما نیاز به معین کردن کاربر برای دسترسی به mysql دارید که با مصرف select existing user کاربری که قبلا ایجاد کرده اید را گزینش بکنید و چنانچه اولین بار است که پایبعضی را ایجاد میکنید با وارد کردن یک username و password کاربر همراه با پایگاه داده ایجاد میشود
بعد از زدن دکمه create صفحه ای باز میشود که در آن معین ات پایگاه داده ایجاد شده نمایش داده میشود این اطلاعات را میتوانید یادداشت بکنید یا ذخیره بکنید جهت چه که در مراحل نصب به آن نیاز خواهد داشت.
نصب وردپرس،
با رفتن به آدرس سایتتان مراحل نصب شروع میشود.
نکته : در خود مستندات وبسایت وردپرس گفته شده که فایـل wp-config.php را قبل از شروع نصب ویرایش بکنید معین ات پایگاه داده را اضافه بکنید اما اگر اینکار را نکنید سایتتان را نصب بکنید ، امکانی آماده شده که به کمک آن به راحتی میتوانید این فایل را ایجاد بکنید نیازی به ویرایش فایـل wp-config.php به صورت دستی نیست.
با باز کردن آدرس سایت، با پیغامی مواجه میشوید که پروندهی wp-config موجود نیست ! اصلا نگران نباشید <<ساختن پروندهی پیکربندی >> کلیک بکنید تا براحتی ایجادش بکنید 😉
بهتر پیام در این وهله نشان داده میشود که اطلاعاتی که در وهله بعد باید وارد بکنید را به شما میگوید. اینها همانهایی است که در گزارشی که بعد از ایجاد پایگاه داده آمده بود.
خوب ، اطلاعات خواسته شده را با توجه معین ات پایگاهداده که ایجاد کردید را در فرم پر بکنید بعد از کلیک بر روی <<بفرست>> مراحل اصلی نصب شروع میگردد.