۶روش تاثیر گذار برای ارتقا بازدید و ترافیک سایت
هدف افزایش اعتبار و رتبه سایت شما از راه اندازی یک سایت یا وبلاگ انلاین چیست ؟ تنها صرفا بـه خاطر مد بودن یا کلاس داشتن ، سعی در ایجاد یک وبلاگ برای می بکنید ؟ یا اینکه از همان ابتدا جنبه درآمدی سایت های پربازدید نبعضی انداخته و بـه خود گفته اید که چرا من بـه این درآمد ها دست پیدا نکنم ؟ پاسخ بـه این ۳ بسیار آسان است.
اما با اهمیت ترین بحث و جنبه طراحی و ایجاد وب سایت یا وبلاگ ، جذب بازدید کننده و کاربران بیشتر از طرف موتورهای جستجو و سایت های لینک دهی مانند شبکه های اجتماعی است. ترافیک و بازدید وب وب سایت ، یکی از امور ضروری و بسیار حیاتی برای زنده نگه داشتن آن است. تمام ما می دانیم که بازدیدکننده های وبسایت ، رکن مهم سرپا نگه داشتن آن هستند و مدیر بهتر باید در جهت ثابت نگه داشتن آنها به صورت مستمر و همیشگی ، تلاش بسیاری انجام دهد.
بهتر چه کار کنیم که بعد از مدتی از کار سایتمان ، بازدید کننده مناسب و نسبتا ثابتی را برای وب سایت خودمان جذب کرده و مورد اعتماد آنها واقع شویم ؟
جواب این سوال را امروز در این پست به عنوان مطلب آموزش ی در مورد چگونگی افزایش بازدید وبسایت و وبلاگ برای شما بازگو می کنیم که امیدوارم بتواند در جهت اصلاح وضعیت وب سایت و بازدید کننده های شما مفید واقع شود.
۱- کامنت و نظر دادن در دیگر وب سایت ها
بعد از مدتی که از راه اندازی سایتتان گذشت و مطالب بهتر و مفید ی را در آن قرار دادید ، نیاز دارید تا به سایت های هم موضوع و همسوی مراجعه کرده و مطالب آنها را دقت خوانده و در انتها هم نظر و کامنت خوب ی در مورد آن مطلب ارائه بکنید و این نظر می تواند یک تشکر یا یک سوال و حتی ایرادات موجود در مطالب باشد. این کار امکان قرار دادن لینک اصلی سایت خود را در وقت نظر دادن خواهید داشت و کاربران آن وبسایت که نظرات را دنبال می کنند ، با دیدن نظر شما و کلیک کردن بر روی نام شما به سایتتان هدایت شده و اگر مطالب و پست های بهتر ی در وب سایت منتشر کرده باشید ، یکی از مشتری های شما خواهند شد و حتی شما را بوکمارک خواهند کرد. پس با نظر دادن در وب سایت ها و وبلاگ های دیگران به صورتی هدفمند ، تبلیغ سایت را به انجام دهید.
کامنت و نظر دادن در دیگر سایت ها
۲- نوشتن مطلب و پست میهمان
در بین مدیران وبسایت های خارجی ، ارائه مطالب اختصاصی برای سایت های افراد دیگر و حتی سایت های رقیب بسیار پر رونق است. این موضوع نو ا هم در بین وب سایت ها و وبلاگ های پربازدید در ایران به چشم می خورد که نوید خوب ی برای افزایش فضای آنلاین در وب فارسی خواهد بود.
ممکن است خود فکر بکنید که چرا مطلبی را که می توانم در سایت منتشر کنم را باید در سایت رقیب قرار دهیم. در کوتاه مدت این جواب درست است ، ولی در دراز مدت و کمی صبر و حوصله و ارسال مطالب میهمان برای دیگر وبسایت ها ، خواهید دید که بعد از مدتی کاربران ثابتی را که مشتاق مطلب میهمان شما در دیگر وب سایت ها شده اند را به طرف خود جذب کرده اید. این مسئله بـه این است که در انتهای مطالب شما ، نامتان و لینک سایت شما ذکر خواهد شد و کاربران مطالعه پست شما تا انتهای مطلب آمده و نام شما و لینک وب سایت شما آشنا خواهد شد.
نوشتن مطلب و پست میهمان
۳- محتوا و دورن مایه مطالب
هر فردی با ایجاد وبسایت یا وبلاگ باید در روز یا هفته چندین ساعت را برای منتشر کردن مطالب در سایتش صرف نماید . پس چه بهتر که دقت زیاد و با وسواس زیادتری نسبت به ارسال پست های توجه نماید . ممکن است این عبارت را شنیده باشید که ” محتوا پادشاه است ” ، بله درسته ، مطالب و محتوای سایت به عنوان شاهرگ و قلب تپنده یک وبسایت و وبلاگ است که وظیفه احیا و بالا کشیدن وبسایت را در بین موتورهای جستجو و کاربران بر عهده دارد.
پس مثل تمام وبسایت های دیگر که از مطالب دیگران کپی کرده ، عمل نکنید و محتوا و مطلب های جدید و تازه که دست رنج خودتان است را منتشر بکنید . این مطالب می تواند یک خودآموز ، راهنما ، مصاحبه ، مطالب مناسبتی و حتی آموزش مبتدی باشد. در واقع در مورد چیزهایی بنویسید که خودتان آنها را می دانید و یا امتحان کرده اید و اصلا هم نیازی مصرف از کلمات بزرگ و کتابی نیست .
محتوا و دورن مایه مطالب سایت
۴- کتاب و فایل های رایگان
نه تنها در ایران بلکه در همه وب ، کتاب های الکترونیکی جای را در بین کاربران باز کرده اند. پس چرا شما از این موضوع مصرف نکنید! نیز اکنون شروع کنید و بحث یا مطلب روش ی را انتخاب و ان را در قالب یک کتاب الکترونیکی در وبلاگ یا وبسایت های دیگران منتشر بکنید . حتی می توانید مطالب و پست های مرتبط با هم را که در سایت قرار داده اید را در قالب کتاب PDF انتشار دهید.
اگر هم در زمینه طراحی وب وب سایت یا فایل های گرافیکی و فتوشاپی مهارت کافی دارید ، انتشار یک فایل PSD یا AI و یا قالب وبسایت یا وبلاگ می تواند بازدید کننده ثابتی را روانه وبسایت شما نماید . چنین می توانید قرار دادن فایل های رایگان یا بسته های گرافیکی مثل آیکون ها ، لگوها ، فونت ها و غیره کاربران مناسبی را جذب نمایید.
کتاب و فایل های
۵
– مسابقه و جایزه
ممکن است هر روز شاهد این ماجرا باشید که در تلویزیون یا در بین بانکها یا موسسات دیگر ، جوایز و هدایایی شرایط خاص مشتریان اهدا می شود. پس شما از این موضوع الهام گرفته و یک مسابقه جوایز خوب و در میزان توانتان برای کاربران در قالب پست و به صورت قرعه کشی ایجاد بکنید . برای مثال چندی پیش وبسایت گویا آیتی مسابقه ای در مورد ” تحلیل ۵ مرورگر وب جهان ” جایزه ایجاد کرده بود که استقبال و بازدید و کامنت های خوب ی روبرو شد.
مسابقه و جایزه
۶- چند رسانه ای صوتی و تصویری
مطمئنا شما هم سایت های یوتیوب یا ویمئو آشنایی دارید. بسیاری از مدیران سایت ها و وبلاگ های بیان برای جذب بازدید کننده از این سایت های اشتراک گذاری ویدیو و فیلم دیدنی ، بـه نحو مناسب ای مصرف می کنند. شما هم می توانید ویدیو یا روش بهتر و کاربردی در مورد هر چیزی که در آن تبحر دارید ، ساخته و در سایت و وب سایت های اشتراک گذاری ویدیو مثل آپارات که ایرانی هم هست ، منتشر بکنید . با این کار و قرار دادن نام وبسایت و لوگوی روی فیلم جذاب ها ، می توانید بازدید کننده خوب و ثابتی را جذب وبسایت بکنید .
اما می توانید به جزء ویدیو و فیلـم های راهنمای ی ، از پادکست ها و فایل های صوتی هم بهره ببرید. مثلا وبلاگ نویس های برتر ایرانی مصاحبه بکنید و یا در مورد موضوعی که رفیق دارید دیگران هم بدانند بحث بکنید و در سایت منتشر نمایید.
ارتقا بازدید,افزایش ترافیک سایت,راههای افزایش بازدید سایت,سئو,بک لینک,سئوی وردپرس,سئوی سایت,راههای افزایش بازدید وبسایت و وبلاگ, روش های ارتقا بازدید سایت,روش جدید ارتقا بازدید سایت,پست میهمان,ارسال نظر در سایت,صوتی تصویری